Classic
De coolste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Classic Gokkast

De De Classic gokkast is een 3-rollen automaat. Deze 3 rollen worden gebruikt voor het basisspel en het vervolgspel.

In het basisspel wordt telkens 1 credit ingezet. Gewonnen punten tot en met 100 kunnen in het basisspel verdubbeld worden met het kop/munt-spel. Zowel in het basisspel als in het vervolgspel zijn mysteryprijzen te behalen tot 200 punten per winnende combinatie op de Classic Gokkast, een mystery prijs van 2 punten wordt gevolgd door het verlies- of dubbelspel. Puntenaantallen beneden 200 kunnen met de 'Club/Bet'-knop naar de Clubmeter in het vervolgspel worden gebracht of met de Collect-knop worden toegevoegd aan de creditmeter op deze Classic gokkast. Een puntenaantal van 200 in het basisspel verhuist automatisch naar de creditmeter.

In het vervolgspel kan met een inzet van 2,4,8,12,16,24 of 32 punten worden gespeeld. Vanaf een inzet van 8 punten neemt het aantal winnende combinaties toe. Punten boven de 200 op de Clubmeter gaan ook bij dit spel niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter van de Classic Gokkast bijgeteld en keer je terug naar het basisspel. De autoplay-functie is zowel beschikbaar in het basisspel als in het vervolgspel.Copyright 2008, Gokkastenhal.com - All rights reserved