Gokkasten Hal

FRUITLUCK GOKKASTEN

Fruitluck gokkasten van zijn alom gewaardeerd en zijn kasten die in je kunnen verleiden tot een fantatische tijd. Fruitluck is daarom een van de populairste gokkasten aanbieders van Nederland.

Als jij lievr lekker binnen blijft om gokkasten te spelen dan regelen wij datvoor jou. 24 uur per dag kun je met Ideal bij elk van de gokkasten aan de slag. Wil jij de Fruitluck gokkasten eerst uitproberen dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Wel dient men eerst een account aan te maken bij Fruitluck of gokkasten aanbieder van je keuze.

Gokkasten Menu

Home
Tanzoo
Fruitkings
Eurocazino
PowerLounge
PowerJackpot
JackpotSlotty
Fruitluck
Nedbet
Nieuws Links
Bar7
bar7

Speel voor Bar en 7 symbolen voor het echte geluk. Het bovenspel is bijzonder want haar winlijnen lopen horizontaal en verticaal!


Running Wild

Speel het 0/4 spel en 0-1 spel om snel credit aantallen op te hogen. Met inzet van 20 creditsspeel 10 winlijnen en jokers op deze waanzinnige sensatie!


Club Spinner

Voorzien van 4 rollen op 1 winlijn en vele extra grote prijzen. Het bovenspel is te spelen met maximaal 10 winlijnen. Leukste fruitluck topper online!

Classic Runner
Classic Runner

Variant van de zeer bekende en gewaardeerde Random Runner gokkasten van Fruitluck. Boven speelt men ouderwets op 5 winlijnen.


Red White Blue

De wereldwijd bekende Red White and Blue speel je nu online bij Fruitluck. Red White and blue gokkasten symbolen bezorgen je mystery prijzen en de supermeter gaat tot 1000 credits!


Top Spinner

4 rollen in het basisspel en slechts 2 gelijke symbolen die voor een prijs zorgen maken dit de ideale gokkasten voor de beginnende speler.
Club Runner
Club Runner gokkast

Random Runner variant, waarbij extra mystery fruitluck prijzen zijn te winnen in het basisspel als bovenspel. De Club Runner heeft 4 gokkasten potten!


Happy Hour
happyhour

Draai 2 dezelfde symbolen op de eerste 2 rollen en win al credits. Het 1-4 en clubspel maken deze Fruitluck gokkasten topper helemaal af.

Double Sixteen
Double Sixteen

Snelle gokkast waar op snelheid vele punten bijeen te spelen valt. Boven kun je op 8 rollen spelen, dus met 32 winlijnen!


Gold Lines
Gold Lines gokkast

Het bovenspel speelt men je op maximaal 20 winlijnen bij een inzet van 20 credits. Dit is een van de vernieuwde online gokkasten en je kunt nu spelen op de nieuwe deluxe versie!


Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved