JACKPOTSLOTTY GOKKASTEN

De jackpotslotty gokkasten behoren tot de meest geavanceerde gokkasten die je op het net zult tegenkomen. Deze kasten staan garant voor ontzettend veel speelplezier maar hebben ook een verrassing voor je!.

Je kent deze gokkasten nog wel uit de tijd van Fruitluck, alleen hebben deze online gokkasten nu groot voordeel: een progressive jackpot die over alle gokkasten heen wordt geteld. Dus speel jij een van deze kasten ens sleep je de superjackpot in de wacht? Dat kan alleen door het uitproberen van de verschillende gokkasten, veel speelplezier!

Gokkasten Menu

Home
Tanzoo
Fruitkings
Eurocazino
PowerLounge
PowerJackpot
JackpotSlotty
Fruitluck
Nedbet
Links Nieuws
 Arabian Nights

Arabian Nights is een van die uitgebreide jackpotslotty gokkasten met een basisspel, gamblespel en pokerspel. De vele winelementen, 500 credits win en de vele features in het pokerspel maakt deze kast zeer leuk !


Summertime
summertime

Als je moet kiezen uit online gokkasten zouden wij Summertime willen aanraden! Wie houdt er niet van een lekkere warme zomer?


Diamond Runner
Speel diamondrunner

Als jij van diamanten gokkasten houdt dan loop je zeker warm voor de Diamondrunner. Natuurlijk kun je op deze heerlijke gokkast boven spelen dit natuurlijk alleen wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt.


Faraos Reels
faraosreels

Van gokkasten wisten de oude egyptenaren natuurlijk helemaal niks, maar het ziet er allemaal wel top uit!

 

Goldrush

Goudkoorts wordt zeker veroorzaakt door de gokkast der jackpotslotty gokkasten: Goldrush. Deze kast heeft een gamble spel, superfruit spel, lucky7 bonus, superstap spel en treasure trail spel!


Inferno 

Krijg jij het ook warm van gokkasten? Dan moet je Inferno eens een keer proberen! Deze jongen heeft maar liefst 6 rollen boven!


Las Vegas

Waar vind je de meeste gokkasten ter wereld? Las Vegas natuurlijk! Deze kast is een eerbetoon aan deze fantatastische stad!


Space Runner

Op Spacerunner telt het ‘planeet’ symbool kris-kras. Ben jij klaar voor een jackpotslotty gokkasten ruimte wandeling?

Club Mystery

Met 3 rollen in het bovenspel kun je weer heerlijk los gaan op Club Mystery. U mag nadat u op een rol 6 jokers heeft gespaard kiezen op welke rol u de joker wilt activeren!  


Sandbox
sandbox

Op SandBox heb je een Cashspel maar in het basisspel maak je kans om op de middelste winlijn, met een juiste combinatie van symbolen zeer veel credits te winnen!


 Time Machine
time machine gokkast

Wil jij terug in tijd met gokkasten? Timemachine is een gokkast met slechts 3 rollen en bijna het hele spel is kris kras.


Route66

Route 66 is een gokkast genoemd naar de beroemde weg in Amerika. In het basisspel speelt u op 1 winlijn en kunt je ook voor extra ‘hold’s sparen.


Nudgerunner

Nudgerunner is weer een van die waanzinnige gokkasten waar je maar geen genoeg van krijgt. n het basisspel speelt u op 1 winlijn en in dit gokkasten spel kunt u uw winst 6x groter maken! !


Texasholdem
texasholdem

Texas Hold’em heeft 5 rollen in het topspel. Hier hoeft u niet te wachten om boven te kunnen spelen. Je kunt zelf gewoon schakelen tussen boven en beneden!

 

 

Copyright 2008, Gokkasten Hal  All rights reserved