NEDBET GOKKASTEN

Als jij fan bent van heftige gokkasten dan ben je bij Nedbet aan het juiste adres. Zij maken de coolste, nieuwste en best betalende gokkasten van heel Europa. Kijk snel en check al deze Nedbet kasten uit je weet niet wat je mee maakt!

Deze kasten zijn niet zoals je ze gewend bent. Dat is juist het leuke. Wij hebben alle bekende gokkasten voor jou op een rijtje gezet. Het enige dat jij moet doen is je favoriete kasten spelen. De meeste gokkasten zijn in flash uitgevoerd dus je hoeft niks te downloaden of te installeren. Deze gokkasten gaan jou een avond of nacht van je leven bezorgen. Ben jij er klaar voor om te winnen?

Gokkasten Menu

Home
Tanzoo
Fruitkings
Eurocazino
PowerLounge
PowerJackpot
JackpotSlotty
Fruitluck
Nedbet
Links Nieuws
Algemeen
Big Money

Zet 'm op inzet 1 of gelijk op inzet 4 in het onderspel. Wat een prijzenfestival is Big Money. gekozen tot populairste van alle Nedbet gokkasten van dit moment!


Double Sixteen

Double Sixteen is mega populair onder liefhebbers! 16 winlijnen maken de gameplay wel erg aantrekkelijk!


IceCold

Wij snappen niet dat van alle kasten deze juist Icecold heet. Deze gokkast is zo heet; wij kregen het er super benauwd van!


 Random Flashback

Dit type Random Runner is door Nedbet in een nieuw jasje gestoken Zo uit die gokkasten hal op je pc. Extra feature: het 0-1 spel.


Summer Dreams

Speel het onderspel met inzet 1 of kies uit het topspel voor inzet 4 of 16. SummerDreams is een van de top kasten van het jaar!

 Bulls Eye

Een van de meest unieke kasten die zowel fun voor het oog oplevert maar ook heel lekker speelbaar is. Er kan gegokt worden tot 200 punten wanneer die winnende combinatie valt.


Globetrotter 

Van alle Nedbet gokkasten neemt Globetrotter je mee op reis ! Hij is geheel in de sfeer van vakanties en uitstapjes. Speel in het onderspel en verzamel kroontjes.


MegaBingo

Voor bingo liefhebbers! Op veler verzoek kan er weer van harte Bingo gespeeld worden! Spel het spel zoals het hoort en dan mag jij een gokje wagen!


 

Royal Flush

Met gepaste trots presenteren wij uit assortiment Royal Flush! Speel met 7 rollen en pak die Mystery! Dealers Choice logo levert tussen de 8 en 200 punten op!


 Universe Jackpot

Universe JackPot komt rechtstreeks uit de gokkasten hallen! Speel met inzet 8 en bij volle bak bellen worden er in 1 keer 600 credits bijgeschreven!
Casino Joker

Speel jij voor de gokkasten joker? Speel deze fantastische kast en kom er snel achter!


Golden Gate

Speel met inzet van 1 credit in het beneden spel. Vul de fruitmatrix met 9 symbolen en verdien 100 credits: nog nooit gedaan in gokkasten land


Money Honey

Met Money Honey kun je alle kanten op! Speel op deze nedbet gokkasten met inzet van 5, 10 of 20 credits en maar liefst 5 winbanken!


 Simply Wild

Simply Wild is een echte topper die jij leuk gaat vinden! Met zijn 16 winlijnen heb je al flinke kans dat er mooie prijscombinaties vallen, maar door toevoeging van Wild-symbolen is het te gek!!


Wall Street

Bepaal je speel inzet en crash de beurs. Hoe toepaselijk in deze tijd! Met onder inzet van 1 en 2 is deze kast al heel leuk. Maar boven gaat ie pas echt los: Speel met inzet van 40!


Club Spinner

Speel met inzet van 1, 10 of zelfs 20 credits op vier bruisende rollen. Vier sterren leveren al 200 punten op! Speel deze Nedbet gokkasten topper nu bij ons!


Gold Lines

Met Gold Lines  gokkast heb je meer winlijnen dan je aan kunt! Speel met inzet van 16 in het bovenspel en pak je winst op maar liefst 16 winlijnen.


Pharaos Gold

Een van de leukste Nedbet gokkasten helemaal in het teken van de Egyptenaren. Je weet het die gasten hielden ook wel van een gokje en ze waren ook nog rijk!


 Soul Train

Remember de 70-ties? Met SoulTrain nemen Nedbet gokkasten gokkast neemt je terug naar lang vervlogen tijden. Speel op inzet 1 of 5 (bovenspel). 


Wheel-O-Fortune

Dit zie je zelden alleen bij Nedbet gokkasten natuurlijk! Het rad van fortuin ligt voor jou binnen handbereik! Win tot 500 euro in een enkele draai! Durf jij Wheel-O-Fortune aan?

 

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved