Gokkasten Hal

TANZOO GOKKASTEN

Tanzoo gokkasten behoren al jaren tot de leukste online gokkasten die je in online zult tegenkomen. Tanzoo gokkasten zijn knettergek en behoren tot de best uitbetalende gokkasten die wij zijn tegekgekomen.

Deze gokkasten zijn automaten die inmiddels als jaren zeer populair zijn onder alle internet gokkers. Dit vanwege die hoge tanzoo fun factor en zeer hoge uitbetalingen van deze gokkasten. Maak een account aan en veel plezier op alle Tanzoo gokkasten!

Gokkasten Menu

Home
Tanzoo
Fruitkings
Eurocazino
PowerLounge
PowerJackpot
JackpotSlotty
Fruitluck
Nedbet
Links Nieuws
CrazyReels
Going Bananas

Gokkasten kunnen niet bij Tanzoo gekker dan 'Going Bananas' Twee aapjes op rij geeft je al Mystery prijs. Of waan je tussen apen en win de jackpot!


Revolution
Tanzoo Revolution

Revolution heeft overvloedig veel spel elementen voor jou. Met Kies Spel kun je snel wisselende tussen alle aangeboden spellen op deze gokkast.


Turbo Reel
Speel Turbo Reel

TurboReel is een echte klassieker bij Tanzoo ! Deze gokkasten hebben alle functies die je in bij echte kast ook terugvindt. Jokersymbool met 16 inzet geeft mysteryprijs.


Oldtimer

Deze gokkast doet zijn naam eer aan. Het is een van die echte Tanzoo oldschool gokkasten. Oldtimer heeft spellen die kenmerkend zijn voor echte gokkasten. Test je geluk!


 Black Bull

Als Blackbull symbolen vallen heb je bij inzet van 20 credits al meteen een mysteryprijs te pakken!

Magic Circle

Van Tanzoo is dit echt de klassieker: Magic Circle. Met 3 rollen in het het basis als het clubspel en sensationele gokkasten bonus schijf!


Turbo Play 

Turboplay zet de turbo onder alle Tanzoo gokkasten aan. Verder heeft deze kast een kop en munt spel, 1-0 spel en 0-4 spel. Speel direct je favoriete spel via Choose Game!


Lucky Devil

Test je geluk op dit type Tanzoo gokkasten! Lucky Devil heeft in het basispel 1 lijn met 3 rollen. Verder vind je ook hier het kop en munt spel. Als de devil valt, maak je kans op mystery prijzen!


Techo Reel
technoreel

TechnoReel heeft vijf spellen die gespeeld kunnen worden. In het featurespel maak je op deze gokkasten kans op mysteryprijzen. Ook hier zit het kop en munt spelelement in.


Red and Yellow

 Het bovenspel heeft maar liefst 27 winlijnen, waardoor de kans op winst bij deze gokkasten maximaal is.

Random Runner

Overbekende piek/machine van 1986 is weer terug en hij speelt nu nog lekkerder dan voorheen! 3 Rollen boven en 3 rollen beneden!


Jolly Joker
tanzoo jollyjoker

Jolly Joker draait helemaal om Jokers natuurlijk. Bij het vallen van een joker heb je bijna altijd prijs! Als het maximum is bereikt dan wordt dit direct omgezet in credits!


 Supatron
supatron gokkast

Supatron heeft in het bovenspel drie spelelementen op vier speelrollen. Alle kriskras combinaties in het bovenspel die bij deze Tanzoo gokkasten topper vallen leveren credits op!


Wild Timer

Wildtimer gebruikt drie rollen voor het bovenspel. Bij deze Tanzoo gokkasten zijn alleen 3 op rij prijzen mogelijk. Drie sterren kriskras leveren extra punten op!

Touchdown

TouchDown heeft 4 spellen, namelijk een basisspel, winbank, bovenspel en het touchdownspel. Bij het vallen van een bal, heb je meteen prijs!


Stars and Bars

Deze tanzoo gokkasten heeft een basisspel en het sterrenspel. Je kunt op deze online casino gokkasten sparen voor sterren die vallen. 1 rij in het sterrenveld vol en je valt in de prijzen!


Victory
victory

Victory heeft net als de meeste Tanzoo gokkasten een boven en onderspel. Verder heeft deze kast ook de mogelijkheid tot alles of niets en bonusspel.


Graffiti

Graffiti is een van de spannenste Tanzoo gokkasten met kop en munt spel. Verder heeft deze kast een boven. onder en extra bonus fruit spel.

 

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved